Květnový wishlist



Kdo četl článek Majáles 2016, asi už ví, že jsme minulý pátek byly s Kristy v Praze. Zatímco ona jela v sobotu domů, já tam zůstala na celý víkend s rodinou a jako obvykle jsem celé jedno odpoledne věnovala nakupování. 
Ještě se mi nestalo, abych nenašla nic, co by mě zaujalo. Dokoupila jsem si tedy jen pár základních kousků do šatníku, ale z celkového nákupu jsem byla zklamaná. Chyba se stala nejspíš v tom, že jsem tentokrát neměla představu, co vlastně chci. A proto jsem se rozhodla udělat můj první wishlist.

1. Diář Doller 

Tento diář jsem viděla poprvé u blogerky a youtuberky Vendy Jirmannové, která ho ukazovala ve svém videu, a opravdu mě zaujal. Není to totiž jen obyčejný plánovací diář, ale dokonce motivační. Obsahuje nejen citáty, ale i speciální stránky či kolonky, kde si můžete psát, lepit nebo malovat své cíle. Jelikož jsem docela umělecky založená, myslím, že by mě to bavilo víc, než obyčejný diář. Tenhle má navíc plus, že s ním můžete začít v jakémkoliv měsíci, nemusíte čekat na nový rok. Problém je akorát v tom, že jsem ho našla pouze na internetu a to za 400,- + poštovné. 




2. Monokiny 


Tenhle typ plavek měla na sobě v jednom díle seriálu Baby Daddy Riley a od té doby po nich toužím. Nemůžu si je ale koupit z internetu, protože si je napřed musím vyzkoušet. Riley sice také není zrovna vyvinutá, co se týče dekoltu, ale mám vážné obavy, že mi nebudou slušet. Našla jsem tyhle na stránkách HM za 799,-, ale nejsem s nimi úplně ztotožněná. 


3. Flat top štětec Petra LovelyHair

Už delší dobu si plánuju koupit nějaký takový štětec na makeup a korektor a nejvíc mě zatím zaujal asi tento od Petry LovelyHair. Jelikož s tím ale zatím nemám žádné zkušenosti, pořád váhám. Pokud někdo používáte, určitě mi napište do komentářů vaše zkušenosti.


4. Šaty 

Jak možná ještě poznáte, já jsem prostě šatový typ. Nejradši bych je nosila celý rok, ale to bohužel nejde. Chtěla bych pár nových kousků do mého šatníku a tenhle střih se mi opravdu líbí. Viděla jsem podobné v HM, ale nebylo to prostě ono. Chystám se je tedy v blízké době ušít. Jestli se povedou, určitě o tom napíšu.


  5. Letní boty na jehlách

Takové nějaké sandálky sháním už druhým rokem a pořád nemůžu najít ty pravé. Tyhle jsou parádní, ale spíš by se mi líbili nějaké bez platformy. Na těch se ovšem zase hůř chodí. 


  
6. Sukně

Sukně jsou skoro šaty, takže vás určitě moc nepřekvapí, že i ty ráda nosím. Tohle je můj oblíbený střih, a jelikož je docela jednoduchý, plánuju si takových sukní našít od každé barvy. Nějak se ale pořád nemám k tomu, abych zašla do galanterie koupit si látku.


To byl poslední kousek na mém květnovém wishlistě. Našla bych toho určitě daleko víc, ale nechám si to na příště. Určitě mi napište do komentářů, co je na tom vašem nebo jestli se vám něco shoduje s tím mým :)
  




2 komentáře:

  1. Super wishlist! :) Držím palce, aby jsi si z něho co nejvíce věcí pořídila :)

    Na mém blogu právě probíhá giveaway, budu ráda, když se zúčastníš :)
    Giveaway

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za komentář :)