Výlet do Bratislavy

Zdravím vás po dlouhé době tady na blogu. S Míšou jsme ještě doháněly školu, taky jsme byly na školním výletě v Praze na 3 dny, kde jsme například navštívili studio TV Nova, což byla zajímavá zkušenost. Ale žádné další výmluvy a rovnou vám napíšu o dalším zajímavém výletu do Bratislavy. Budou tu spíš fotky, ale bylo to super a tak jsem se rozhodla vám to trošku přiblížit, i když jsem na výletě byla bez Míši.


Nejprve jsme navštívili hrad Děvín, kde jsme se chvíli zdrželi i na oběd, respektive na chlazenou točenou kofolu, protože hlad v tomto vedru nebyl na místě.







Dále jsme pokračovali na Bratislavský hrad, odkud je krásný výhled. 


 

Ale ještě hezčí výhled na Bratislavu je ze známého Ufa. No posuďte sami:) 


Návštěvu jsme zakončili v Eurovea, ale na nákupy nebyla už nálada a tak jsme si sedli jen na zmrzlinu a pořídili jsme klasicky pár fotek.


Musím říct, že Slováci jsou hodně přátelští, Bratislava mi připadá modernější než například Praha, která se drží spíš historického vzhledu (což není vůbec špatně), ale taky v porovnání s Prahou je opravdu malá a viditelně méně zalidněná. Každopádně město je to opravdu pěkné a určitě se tam ráda podívám znovu. Byli jste vy někdy v Bratislavě? Jaký na tohle město máte názor?:)




2 komentáře:

  1. Ahoj a byli jste na tom ufu i nahoře na vyhlídce? Na https://jacestovatel.cz/media/kam-zajit-v-bratislave-a-co-videt-za-pamatky-2 totiž píšou, že vstup stojí sedm euro, což mě příjde trošku hodně, tak chci vědět jestli by to eventuálně stálo za to. Díky :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za komentář :)