Horoskop pro rok 2016

Nástupem nového roku, roku 2016, jsem se rozhodla vás podle znamení zvěrokruhu trošku seznámit s tím, jaký váš rok bude. Samozřejmě nejsem žádná kartářka a tudíž jsem čerpala z jedné stránky (odkaz pod článkem) a vytáhla to nejdůležitější. Doufám, že se článek bude líbit a že váš rok vypadá stejně dobře jako ten můj!


 Beran- (21. 3. - 20. 4.)
Období roku 2016, které se před vámi rozprostírá, vás Berani obdaruje zvláštní aurou originality. Na všech místech, kde se ocitnete, šíříte charisma výjimečnosti. V lásce očekávejte opravdu překvapivá lákadla. Těšte se!

Láska a partnerské vztahy
Říká se, že láska je slepá a vy, milí Berani, jste ve zvěrokruhu ti nejžhavější kandidáti, kterých se toto rčení může týkat. Vaší vládnoucí planetou je Mars, který je pověstný svou nerafinovanou energií touhy a milostného jiskření. Ani v roce 2016 nehodlá zůstat pozadu, naopak jeho vystřelovací konfety sex-apelu způsobí pořádně oslňující ohňostroj! Zde je však na místě varování, abyste nakonec nestříleli opravdu naslepo a nenechali se uhrančivým mágem Uranem vtáhnout do příliš bláznivých vod.



Domov a rodina
U vašeho znamení se na domácí půdě nejedná o žádnou hitparádu duševních strastí. Jste velmi aktivní a brilantně se to odráží ve vašich vztazích s rodinnými příslušníky, mohou se těšit na lavinu zajímavých prožitků. Žádné lenošení, ale činorodost, báječná nálada a chuť začínat vždy něčím novým.


 Zdraví
V 1. polovině roku se dá hovořit o vaší zdravotní kondici jako o velmi dobré, máte sílu ohně a energii můžete rozdávat. Je sice v pořádku, že oplýváte vervou a aktivitou, lákají vás fitness centra a sportovní vybití, adrenalin je přece voda na váš mlýn. Co se však za tím explozivním nasazením může skrývat? Uran může v určitých obdobích nečekaně přispět spíše černým humorem, takže vás nabije přílišnou energií a ukvapeností, s čímž pak jde ruku v ruce zvýšená úrazovost. Co se týče druhé poloviny roku, mohou planetární aspekty přinášet zvýšenou tendenci k výkyvům v ledvinové oblasti. Opozice Jupitera je signálem ukládání tuku do buněk a tím snížené filtrační funkce ledvin, alfou omegou je tudíž vhodná životospráva a pitný režim.


Štěstí
V období roku 2016 máte obrovskou šanci splnit si svůj sen v oblasti vašeho povolání, přičemž může obrovskou roli sehrát nečekaný zahraniční kontakt nebo podpora velmi významné osoby.


Býk- (21. 4. - 21. 5.)
V roce 2016 vám, milí Býci, chystá velký planetární orchestr hodně příjemnou skladbu. Je nad Slunce jasné, že je vám hvězdami dopřán větší bonus než většině ostatních znamení. Úspěchy ovlivní váš další život.

Láska a partnerské vztahy
Milí Býci, bez nadsázky lze říci, že jste vyvolení pro lásku a milostné eskapády, ke kterým máte v roce 2016 příležitostí víc než dost. Smyslnost a přítulnost má vaše znamení přímo v popisu práce, navíc je vaší vládkyní Venuše, srdcová královna, která galantními sonety rozhodně nešetří. Po většinu roku obléká milostnou tuniku, nicméně květen si vybírá přece jen jako nejsilnější měsíc pro láskyplné jiskření. Ať už se ocitnete v přírodě, umělecké galerii nebo na zábavném večírku, může na vás číhat velice šťastné seznámení. Pozor však, aby vám některé zážitky a dojmy nepřerostly přes hlavu, nedejte se omámit lichotkami a dejte na svou intuici, nestane se pak, že byste udělali chybu.

 Domov a rodina
V rodině a na domácím poli převládá po většinu roku pohoda, vládnete dobrou náladou a vypadá to, že vás nic nemůže vyvést z rovnováhy. Dokážete být sice i nevrlí, pokud vám někdo z vašich zlatíček až příliš narušuje pohodlnou siestu, ovšem brzy zase roztajete a jsou z vás opět přítulní plyšáci.Členy vaší rodiny může rozčilovat i váš sklon k lenošení a pohodlí, protože oni třeba zrovna stojí o větší okázalosti a pozornost z vaší strany. Je vhodné stanovit regule předem.


Zdraví
Po fyzické stránce se můžete těšit dobré kondici a silné schopnosti vašeho organismu odvrátit či čelit závažnějším zdravotním neduhům. Samozřejmě lehčí záchvěvy oslabení imunity, například formou mírných zánětů, se mohou v určitých fázích roku objevit - především v jeho první polovině.

 Štěstí
Markantní radost a potěšení pocítíte v tomto roce v oblasti milostných záležitostí.



 Blíženci- (22.5. - 21.6.)
I rok 2016 je pro vás Blíženci opět charakteristický tím, že překypujete energií. Kamkoliv vkročíte, je pohyb a ruch, přičemž spřádáte stále nové plány. Stáhnout závěsy ticha, je science-fiction! Nepřežeňte to však!

 Láska a partnerské vztahy
Rok vám začíná poněkud chaoticky, spousta snů a plánů, o časté vyzvánění mobilu a SMS není nouze, zasypává vás mnoho podnětů. Těžko však rozeznat, který je pro vás ten nejzajímavější. Jste jako vítr a často zapomínáte, že vám hlava sedí pevně na ramenou, na srdcové záležitosti nějak nezbývá čas, natožpak dotahovat věci lásky do konce.Rozvážný Saturn připravuje svou opozicí zkoušku, pokusíte se mu přece jen trochu naslouchat? Signalizuje, že mnozí z vás, kteří jste se v minulém roce rozešli se svou láskou, zaznamenáte impulsy touhy svých protějšků k návratu, podmínkou však je, více se soustředit na signály toho druhého a zbavit se sebestřednosti. Stejná podmínka platí i pro zatím fungující manželské páry, jen tak lze předejít ochlazení vztahu. Druhá polovina roku je podstatně přejícnější, přičemž nejvíce přínosné jsou září a prosinec, těšte se na oživení milostné romantiky a sexuální jiskry!


 Domov a rodina
Vaše pohyblivé znamení nepatří zrovna mezi ty, které se drží pevně rodinného krbu a lpí na stavbě rodinného domu, aby zde zapustili trvalé kořeny. Z vašich kolegů zvěrokruhu jste nejméně citliví na častější stěhování, přičemž v první polovině roku může být zrovna tato záležitost aktuální. Od června byste mohli být spokojenější a těšit se z realizace nových plánů, co se týče ale největšího boomu vaší radosti a pohody, ten se ukazuje od září.


Zdraví
S otázkou zdraví a celkovou kondicí organismu vás rok 2016 konfrontuje spíše formou výkyvů v určitých obdobích, takže některé části roku se cítíte jako rybička, kdežto jindy zase propadáte vitálním poklesům. Pokud chcete být ve vašem aktivním životě stále fit, vaše energie potřebuje být zpracována všestranným způsobem, tzn. jak mentálně tak fyzicky. Hvězdy naznačují, že provozování některých sportů pro vás může být maximálně příznivé.Zde v tomto roce přidává svůj negativní vliv Neptun, který zmíněnou únavnost zvyšuje.


Štěstí
 Vaší doménou jsou vztahy, máte šanci potkat lásku a prožít mimořádný milostný vztah. Do popředí vystoupí taktéž vaše kreativita, která vás naplní štěstím.



 Rak-(22.6. - 22.7.)
Rok 2016 je pro vás sice hodně zkouškový, ale pokud dokážete otevřít své srdce dokořán, objevíte nové krásy života. Navíc máte ještě jeden úkol navíc, a to naučit se správně rozhodovat. Takže, milí Ráčci, žádné couvání!

Láska a partnerské vztahy
V oblasti lásky a vztahů nepatříte zrovna mezi ty nejprůbojnější jedince, raději kličkujete, než byste sváděli přímým výpadem, o to větší sílu pak však má vaše schopnost milovat a přilnout svým srdcem i duší ke svému protějšku. Rok 2016 je pro vás sice hodně zkouškový a dynamický, neznamená to však, že si nemáte pochutnat na své třešničce na dortu. Nejfavorizovanějším obdobím je léto, v tuto dobu se pod slunečními paprsky nejvíce vyjímají iniciály zajímavých setkání vypálených samotným Jupiterem.

 Domov a rodina
Rodina a domácí záležitosti jsou sice vaší doménou a není pro vás problém přinášet oběti kvůli svým nejmilejším, nicméně tento rok prozrazuje i období určité nespokojenosti. Vztahy s nejbližšími jsou pro vás tím nejcennějším, a pokud ohýnek domácího krbu skomírá, cítíte se ztraceni, v tom se právě jeví rok 2016 zátěžový.Samozřejmě nejsou jenom dny deštivé, takže se především za příznivých vibrací laskavé Venuše snažíte odlehčit nedorozumění. Usměvavějšími měsíci jsou například březen, letní období a říjen, snažte se tento čas využít ke společným prožitkům.


Zdraví
Velice důležitým faktorem ovlivňující kondici a obranyschopnost organismu je psychika, což ve vašem případě platí dvojnásobně. Máte tendenci citlivě nasávat negativa z éteru a vaše emoce přeskakují z minusu do plusu jako ručička barometru.Stejně jako v minulém roce pokračuje negativní vliv Urana ze znamení Berana, což s sebou nese zvýšenou nervozitu. To je spojeno se zažívacími potížemi a navíc také opozice spolupůsobícího Pluta se může často postarat o skutečně těžký žaludek. Tyto stavy se střídají naopak zase s obdobími útlumu, kdy se cítíte jako přejetí parním válcem, únavu je dobré zahánět odpočinkem a vitamínovými bombami.

Štěstí 
Pocit naplnění vám přinese nalezení vlastního zaměření. Také silné duchovní napojení s lidmi ze vzdálených míst nebo osoby, které se věnují vzdělání, mohou ovlivnit váš život.



Lev- (23.7. - 22.8.)
 Rok 2016 má být pro Lvy skvělý! Očekávejte velká překvapení a šance! Je to rok, ve kterém na vás nejsou kladeny příliš vysoké nároky, ale vy oplýváte tak zajímavými nápady a elánem, že se vám Lvům bude vše dařit!

Láska a partnerské vztahy
Pro lásku jste přímo stvořeni, umíte okouzlovat, magnetizovat, vyzařovat nadpřirozenou laskavost, a váš protějšek se ve vaší blízkosti hřeje jako ve slunečních paprscích.Rok 2016 vás předurčuje k nalezení skutečné lásky a solidního milostného vztahu, ze kterého se nakonec vyklube trvalý partnerský vztah. Svádivá Venuše může infikovat vaše srdce hned v lednu, například na nějakém zábavném večírku či třeba na dovolené na lyžích.  Může jednat o zamilování se do protějšku s
věkovým rozdílem, každopádně šipky vašich kompasů budou přitahovány týmiž póly. Vlivy těchto štědrých dárců se střídavě prolínají s menšími útlumy po celý rok.

 Domov a rodina
Tento rok svými příznivými vibracemi vypovídá, že do rodinného kruhu vysíláte výjimečně příjemnou a hřejivou atmosféru. Ne, že by tomu bylo v minulém roce jinak, ale nyní dokážete dávat jakoby ještě něco navíc.

Zdraví
Po zdravotní stránce vás rok 2016 nehodlá sužovat žádnou kanonádou bolestí a fyzických neduhů. Jste nabiti pozitivní energií, která vám nedovoluje připouštět si ani ta nejmenší případná oslabení, jež se o vás tu a tam pokouší.  Jsou dny, kdy nepotřebujete jíst ani spát, jste takový sluneční energizér. Chcete toho vyjiskřit co nejvíce, a pak máte pocit, že vám čas uniká rychleji než těkající éter z rozbité láhve. Známé rčení, že nic se nemá přehánět, je tady na místě.

 Štěstí
 Vaší doménou je v tomto roce komunikace a zejména v jeho druhé polovině máte možnost úspěchu díky vašemu uměleckému vyjádření. Taktéž se těšte na zakotvení v milostném vztahu!


 Panna-( 23.8. -22.9.)
V roce 2016 se dají do pohybu veškeré záležitosti, které dosud stagnovaly. Je třeba, abyste odsunuli radovánky a naplno se věnovali svým cílům. Máte šanci dočkat se finančních úspěchů. Milé Panny, přichází vzácné období!

Láska a partnerské vztahy
Jste ztělesněním přizpůsobivosti, vždy ochotni pomoci druhému v nesnázích a dokážete se pro svého milovaného partnera v určitém směru až obětovat. Ve vašem nitru se skrývá romantika, přesto jste však v intimitě a sexuálních záležitostech spíše přijímací typ, proto pozor, aby se vaše milostné jednání nestalo moc statickým a mechanickým. Rok 2016 může přinést vlivem pokračujících zátěžových vlivů Neptuna a Saturna problémy zejména v manželských vztazích. Je zvýšená tendence ke konfrontaci s nevěrou, tajemstvími ochlazující vztah, zklamáním a nejistotou. Pro vás, kteří ještě nežijete v trvalém partnerském svazku, mají vesmírní dobrodějové naopak skvělou zprávu - zakusíte šťastné aroma milostných chvil, eskapád rozkoše a až magického porozumění. Letos můžete potkat toho pravého!

 Domov a rodina
Po stránce domácího zázemí a jeho atmosféry milujete disciplínu a stanovený denní program bez zbytečného zmatku. Na své nejbližší často vyvíjíte tlak, aby dbali na čistotu prostředí a neustále vše kolem sebe vylepšovali, přičemž v tomto duchu pokračujete i v tomto roce.

Zdraví
Rok 2016 se ve sféře zdraví hodlá u většiny z vás prezentovat tak trochu protichůdnými vlivy. Na jedné straně jste pod ochranou velmi silných energetických vibrací a na straně druhé jsou přítomny i ty zlomyslnější energie, které vám mohou v určitých obdobích působit vrásky na čele.

 Štěstí
Štěstí je zakódováno v osudovém seznámení a mocném milostném zážitku. Šťastná hvězda na vás zasvítí také ve financích.



 Váhy- (23.9. - 23.10.)
Váhy, v roce 2016 dokážete rozsvítit jakýkoliv prostor, do kterého vkročíte. Připravte se tedy na nejeden zážitek lásky! Máte navíc možnost zaujmout velmi zodpovědnou pozici, budete za ni však muset usilovně bojovat.

Láska a partnerské vztahy
Rok 2016 zvyšuje vaše kouzlo osobnosti na maximum, přičemž se nejedná pouze o vizuální vjem, ale také o váš vybroušený intelekt. Dáváte vzniknout skutečným myšlenkovým skvostům, ale potřebujete k tomu někoho, před kým můžete nahlas snít.Už v únoru by u mnohých z vás mohla nezvykle rychle přeletět jiskra. V květnu a červnu číhá láska hlavně na cestách. Ovšem nejvíce favorizovaným obdobím je konec léta, kdy patronka lásky, Venuše, skutečně kraluje a sype rubíny na cestu velkého naplnění.

 Domov a rodina
Pro svou vlídnou auru, kterou vyzařujete, jste svými nejbližšími skutečně zbožňováni. Snažíte se z domova vytvářet oázu harmonie.

Zdraví
Vstup do nového roku uskutečňujete s velkou vitalitou a fyzická energie je rozhodně tím, co vám schází nejméně. Mars končí promenádu vašim znamením a stačí ještě rozjiskřit všechny buňky vašeho těla signálem START. Pozor však, milé Váhy, jeho konjunkce se může zachovat i dvojsečně, protože přes svou vervu ztrácíte opatrnost a snadněji dochází k úrazům.

 Štěstí
Vaší zářivou zónou je v tomto roce láska. Pod šťastnou hvězdou se může zrodit veliká náklonnost.


Štír- ( 24.10. - 22.11)
 Milí Štíři v tomto roce na pesimismus zapomeňte. Vaše nadšení bude vzbuzovat pozornost širokého okolí a je jen ve vašich rukou, jak daleko se dostanete. Jste na cestě, která určí zásadní směr vašeho dalšího života.

 Láska a partnerské vztahy
Oplýváte magnetismem a vášní a jste skvělí milenci, kteří nasazují v lásce, stejně jako ve všech životních situacích, umění psychologie. Svým zápalem a šikovností dokážete naprosto odzbrojit milovaného protějška a vaše svůdné charisma se v roce 2016 ještě zvyšuje. I když v některých obdobích roku můžete na někoho působit jako nedobytný hrad, brzy zjistí, že za těmito hradbami se skrývá gejzír emocí a vášní. Především v první polovině roku se rozhodně nedá o nedobytnosti hovořit. Jupiter žehná k většímu naplnění v lásce, pokud jste měli někteří krizovější období, přichází usmíření - nic neodkládejte, konec roku by už tolik štědrý být nemusel.

 Domov a rodina
Domácí zázemí a rodinné vztahy jsou územím, kde nasáváte atmosféru obzvláště citlivě. Dokážete mít v sobě nepřehlédnutelnou vlídnost, zejména pokud cítíte, že někdo z vašich nejbližších potřebuje pomoc, je nemocný nebo se cítí z různých důvodů zoufalý. Ale stejně tak, jak se dokážete obětovat, umíte být i nemilosrdní ve svém hněvu - a to především tehdy, když vám někdo z vašich blízkých zalže.

Zdraví
V roce 2016 je tendence k vážnějším zdravotním problémům velmi nízká. Klíčem k vaší dobré fyzické kondici je psychická rovnováha, takže největší dobrodiní pro sebe uděláte, když si negativní myšlenky nebudete pouštět příliš pod kůži. Celkově máte výhodu v tom, že jste vodním znamením, takže váš organismus má větší schopnost vázat vodu a tím má mnohem větší regenerační schopnosti.

Štěstí 
V období roku 2016 máte obrovskou šanci splnit si svůj sen, po kterém už dlouho toužíte. Silnou oblastí je sociální sféra a významnou roli mohou sehrát také vaši přátelé.



 Střelec- (23.11. - 21.12.)
Střelci, nekonečný proud myšlenek a nápadů vás vrhá do světa neobvyklých schopností a setkání. Letos máte příležitost zkusit něco nového a vskutku by to mohlo být „to pravé“. Příležitost dvakrát neklepe, chyťte ji za pačesy!

Láska a partnerské vztahy
V srdcových záležitostech jste rození exhibicionisté, nespoutaná přírodní síla plná živých fantazií, která se dokáže rozhořet jako požár, což je v lásce velkou devízou. Cožpak by jí mohl slušet liknavý plamínek? Hřejivá Venuše roztancovává hned od ledna všechny vaše láskyplné buňky a signalizuje zvýšené tendence k seznámení se s velmi hypnotickým protějškem.

Domov a rodina
Ani na rodinné půdě nesnášíte stereotyp a domácí rutinu, přičemž stejně jako v práci potřebujete mnoho volného prostoru. V tomto roce však, milí Střelci, můžete zaznamenávat často pocit, že vás rodinné hnízdečko tak trochu dusí, protože místo prostoru k dýchání nastává pořádný chaos.

Zdraví
Vaší prioritou je být fit, udržet si hezký vzhled a mládí, takže si dáváte hodně záležet, abyste měli tělo samý sval. Solária, fitness centra, to pro vás není žádný nadstandard nýbrž životní nutnost a co se týče nemocí, těm se podřizujete jen neradi, zpravidla máte silné uzdravovací schopnosti. Rok 2016 vám však navzdory všemu může připravit určité nástrahyNaopak lehká forma cvičení, které oživuje kyčle a stehenní partie, vám vůbec neuškodí - zdravý pohyb je skutečně tou pravou prevencí. Ať jde o jogging, plavání nebo cvičení tai-chi, řiďte se svou vlastní intuicí a dělejte to, při čem máte pocit pohody.

Štěstí
Vaší silnou oblastí jsou v tomto roce skupinové aktivity, díky zvýšené společenskosti si můžete splnit jeden ze svých snů za posledních několik let.



 Kozoroh- (22.12. - 20.1.)
V roce 2016 máte všechna esa v rukávu a na co sáhnete, to se daří. Máte před sebou velké šance a velkorysé nabídky. Začátek roku 2016 se ukazuje jako nebývale přínosný, jak po pracovní stránce, tak i v oblasti lásky

Láska a partnerské vztahy
I když parketa lásky nehraje v roce 2016 ve vašem životě prim, neznamená to, že Venuše pověsí svou svádivou tuniku na nebeskou bránu a nepřivodí vám letos žádné milostné záření. Jste od přírody opatrní a proslulí svou sofistikovaností, jakmile však přijmete pozvánku na festival rozkoše, váš fyzický zážitek dokáže být fascinující. Největší možnosti projevit své láskyplné vlohy máte na začátku roku, v květnu, srpnu a listopadu.

Domov a rodina
Z pohledu domácího zázemí pokračují v tomto roce rušivé vlivy, které zvyšují neklid a ohrožují stabilitu zajetých rodinných kolejí. I když se sourozenci a většinou příbuzných máte vztahy harmonické, přece jen v atmosféře s vaším protějškem nebo rodiči, může čas od času něco zaskřípat.

Zdraví
Je nejvyšší čas na preventivní cvičení, několikrát denně prováděné protahování udržuje vaše tělo pružné, zvláště pokud vykonáváte sedavé zaměstnání. Jupiter svou problematickou konstelací ve znamení Vah napovídá, že pokud vás zlobí bolest kolen hlavně z vnitřní strany, mohou být strůjcem ledvinové potíže.

Štěstí
Hvězdy vám přejí především v oblasti vyššího vzdělávání. Rozšíření obzorů spojené například s dalekou cestou může mít osudový vliv na váš další život.



Vodnář- ( 21.1. - 20.2.)
Rok 2016 vám přináší přísliby cesty ke svobodě a k životním změnám. Vodnáři, zažijete pocity osobního štěstí a naplnění v životě. Odpoutáte se od problémů mnohem rychleji a objevíte nové možnosti, které dosud ležely netknuté! 

Láska a partnerské vztahy
Rok 2016 je pro vás po stránce lásky a milostných záležitostí velmi uspokojivý. S příchodem února se ve vás zintenzivňuje touha po romantice a neobyčejných momentech erotického souznění, představy dle vzoru hollywoodského filmu mají přednost před realitou všedního dne, ta vás tak trochu děsí. O kontakty a seznámení s druhým pohlavím nemáte nouzi, necháváte však věcem volný průběh, přičemž vás přitahuje hravá dětinskost, určitá pošetilost, hlavně, když se můžete pohybovat mimo vyježděné koleje. Na přelomu května a června vaše energičnost rozkmitává zájem druhých na plné obrátky, takže se připravte na to, že i když se neradi vážete, může vás hodně zajímavý protějšek omotat pavučinou lásky. 

Domov a rodina
Jste stále v pohybu a nemáte nijak zvláště silný vztah k tomu, abyste své obydlí vnímali jako pevný bod ve svém životě. Doma se můžete cítit naprosto všude, ať je to v moderním velkoměstě nebo nejzazším koutku přírody, kde před vámi ještě nikdo nebyl. Nejraději byste objali celý svět! V tomto roce máte mnoho možností k cestování, což vám nesmírně vyhovuje, na jednom místě nesetrváváte příliš dlouho a na rodinné půdě se spíše jen tak mihnete.

Zdraví
Bezproblémové planetární vlivy na vaše znamení se vztahují samozřejmě také k zdravotní stránce, takže se, milí Vodnáři, nemusíte v tomto roce bát nějakých závažnějších chorob nebo chronických onemocnění. Se sezónními neduhy se ale přece jen setkáte, přičemž se nejčastěji mohou přihlásit bolesti v krku a průdušky.  Dobrodiním je pro vás čerstvý vzduch a také aromaterapie, jako uklidňující esenci volte pelargonii.

Štěstí
Naplnění osobnosti máte tendenci nalézt ve svém duchovním růstu a vaše schopnost vytvářet ,,krásno učiní vás i vaše bližní šťastnými.



Ryby- ( 21.2. - 20.3.)
Milé Rybky v roce 2016 musíte zatnout zuby a nevyhýbat se plnému nasazení, především v pracovních a partnerských vztazích. Pak jedině se vám podaří zažít krásnou odměnu v podobě duševního uvolnění a spokojenosti.

Láska a partnerské vztahy
V lásce a milostných kontaktech se v roce 2016 opět vyznačujete svou zvýšenou citlivostí a schopností vcítit se do svého protějšku. Ve vztazích nekladete na vrchol svých zájmů sexuální stránku, ale spíše opravdový souzvuk duší, podbarvený téměř tantrickým prožitkem. Na začátku roku vám energický Mars zvyšuje milostný puls a předznamenává možnost seznámení, přičemž jste v této době schopni zamilovat se hned na první pohled nebo po prvním polibku.

Domov a rodina
 Rodinná atmosféra je hlavně v první polovině roku narušena vzrůstajícím nesouladem mezi vámi a vaším protějškem, což má samozřejmě na nejbližší členy rodiny negativní dopad. Hvězdy radí, že by bylo přínosné, kdybyste se na celou situaci soustředili a pokusili se určitými kompromisy o harmoničtější atmosféru.

Zdraví
V nitru jste hodně zranitelní a rychle přijímáte podněty z okolí, takže tímto tzv. nasáváním možných negativ z éteru se zároveň stáváte křehčími a náchylnějšími k nemocem než většina ostatních lidí. Neptunova konjunkce dosvědčuje, že vaše citlivost může být někdy až extrémní, emoce vás zahltí jako lavina a vy pak nevíte kudy ven. Faktem je, že mnozí z vás zvolí to nejméně vhodné řešení a tím je například únik formou alkoholu. Milé Rybky, pro ochranu vašeho zdraví je důležité vyhnout se jakékoliv nestřídmosti a extrémům, stres a deprese jsou pro váš organismus obrovskou zátěží. Potravou pro vaši duši je příjemná hudba, tanec, navštěvujte saunu a vnímejte všechno příjemné, co k vám proudí.

Štěstí
Pocit štěstí se v tomto roce skrývá ve vašem vnitřním přerodu, přičemž mohou být velmi důležití vaši přátelé. Pomohou vám dívat se na svět jinýma očima - bez bázně a s větší sebedůvěrou.



Pro více informací (celý článek je jen výtažek) se můžete podívat zde na zdroj


 Vaše

1 komentář:

Děkujeme za komentář :)