Tajemství úspěchu do roku 2016

Vsadím se, že většina z vás si dala nějaké předsevzetí do dalšího roku. Já osobně si stojím za tím, že předsevzetí by jsme si neměli dávat jen na Nový rok, ale určité cíle by jsme měli mít nastavené v hlavě neustále. Ať už jde cokoli.
Ráda bych se s vámi podělila o jednu neskutečně inspirující knihu, kterou jsem objevila tak dva roky zpět a úplně si ji zamilovala, Tajemství. Autorkou knihy je Rhonda Byrne a pro ty, kteří neradi čtou je tu i filmová verze, na kterou budete mít pod článkem odkaz.
Celá kniha pojednává o tom, že celé tajemství a klíč k našemu životu jsou pouze naše myšlenky. Vždyť se přeci říká : každý svého štěstí strůjcem , no ne? 
Jde o to, že vše co se ve vašem životě děje, vše si přivoláváte sami. Takže bych vám ráda poradila jednu jedinou věc, kterou je, myslet pozitivně. Jde o proces, který se musíte naučit a trénovat denně, aby to opravdu fungovalo jak má. Stačí začít s maličkostí a každý den se posunout o "level" dál. Dobré také je, mít svůj cíl na očích, takže když si dáte na svoji nástěnku nebo například do peněženky fotku svého vysněného auta, denně se na obrázek podíváte a řeknete si, ze to auto bude vaše nebo ještě lépe si představě , že auto už vaše je a vy si sedíte v něm. Jednou vaše prostě bude. Vím , že teď se vám to možná bude zdát směšné, ale celé to funguje. Jen se musíte naučit pracovat s vlastními myšlenkami, ovládat  je a myslet jen na to, na co chcete. Hlavně si nepřivolávejte nic zlého, to přeci nikdo z nás ani nechce. Takže pokud si z váš někdo přeci jen nějaké předsevzetí dal a nebo máte cíle v životě, vřele doporučuji se podívat na film a nebo si přečíst knihu, kterou najdete v každém knihkupectví. Já jsem si knihu stáhla do tabletu, odkaz vám dám dolů, kdyby se někdo rozhodl knihu jen stáhnout v PDF.
Doufám, že vám,  zarytým pesimistům, kniha pomůže změnit pohled na svět a že snílkům jako jsem já pomůže dosáhnout čeho chcete.
Všem vám držím samozřejmě palce, přeji co největší úspěch a nebojte se mít obrovské životní cíle, vždyť nic není nemožné. 
Odkaz na film ke stažení: ZDE
Odkaz na knihu v pdf: ZDE

Vaše

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)