Korektory - recenze

V minulém článku (odkaz najdete zde) jsem mluvila o různých druzích korektorů a jak, popřípadě na co, je používat. Jelikož tato kosmetická pomůcka neodmyslitelně patří mezi věci, bez kterých se neobejdu, podíváme se dnes na ty, se kterými mám už nějaké zkušenosti.

Essence Stay all day


Oficiální popis: Už žádné unavené oči! Nový dlouhotrvající korektor s pigmentem odrážejícím světlo je opravdový kouzelník. Zakryje tmavé kruhy pod očima, zarudnutí a tmavé skvrny a propůjčí tvé pokožce svěží vzhled! Díky své krémové a jemné konzistenci se jednoduše aplikuje a vydrží až 16 hodin.

Moje zkušenosti: Tento korektor patří momentálně mezi můj nejužívanější. Používám odstín 10 Natural Beige, ale je k dostání i 20 Soft Beige. Jelikož jsem zimní typ – sněhurka, mám hodně světlou pleť. Proto si vždy kupuju nejsvětlejší odstín, ať už se jedná o cokoliv.  Tenhle mi maximálně vyhovuje, takže pokud jste stejný typ jako já, určitě doporučuji. Co se týče toho krytí, opravdovým kouzelníkem bych ho tedy nenazývala. Kruhy pod očima sice zmírní, ale úplně je zmizet nenechá. Myslím si ale, že rozhodně stojí za to vyzkoušet. 

Cena: 70 - 80 ,-
Moje hodnocení: 8/10

 

Oriflame Giordani Gold


Oficiální popis: Plně krycí korektor zakryje nedokonalosti krémově hladkým složením, obohaceným o omlazující bylinný extrakt. Je vyvinut pro jemnou pleť, jako je okolí očí, lze jej však použít na celý obličej. Složení se snadno roztírá bez slévání do jemných linek.

Moje zkušenosti: Nejlepší tuhý korektor, jaký jsem doposud vyzkoušela! Krycí schopnost skvělá, díky krémovému složení se dobře roztírá, lze jej použít i na oční okolí, nevysušuje. Mám odstín Light, ale prodává se i Medium. Jediné mínus je asi cena, ale můžete si počkat na nějakou akci. Rozhodně se vyplatí do něj investovat.

Cena: 199 - 299,-
Moje hodnocení: 9/10

 

Oriflame The One IlluSkin



Oficiální popis: Korektor The ONE IlluSkin projasňuje pleť pod očima a redukuje viditelnost otoků. Hravě schová tmavé kruhy pod očima a vyrovná barevný tón.

Moje zkušenosti: I tenhle korektor má stálé zastoupení v mé kosmetické taštičce. Je lehký, snadno se vstřebává, krycí schopnosti jsou dostačující. Když si počkáte na slevu, i cena je dobrá. Kdyby byl ještě o trochu víc krycí, neměla bych mu co vytknout. Odstín používám Fair Light, prodává se však i Nude Pink a Nude Beige. Nespleťte si tento korektor s The One EverLasting. I tento vlastním, ale na rozdíl od IlluSkin mi vůbec nevyhovuje. 

Cena: 130 – 199,-
Moje hodnocení: 8/10

Jestli i vy máte s těmito korektory (nebo i jinými) nějaké zkušenosti, podělte se určitě v komentářích :)

10 komentářů:

  1. Ani jeden z korektorů jsem nezkoušela, já si teď brousím zoubky na korektor od Catrice.
    Beauty by K. - aktuálně probíhá narozeninová soutěž!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak dej určitě vědět, až vyzkoušíš! :) Stále hledám něco, co by mělo vysokou krycí schopnost
      Michaela

      Vymazat
  2. Super článok! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem ani jeden nezkoušela. Bohužel mám obrovský problém všude, když hodně sportuju, tak se mi to vždycky nějak rozmaže a všechno jde zase vidět -_-
    Jinak dáme vzájemný odběr stránek ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zkus určitě některý z těchto! :) Zatím jsem ani při sportu nezaznamenala nějaké výraznější rozmazání. Když korektor zapudruješ, měl by držet :)
      Přiznám se, že jsem na blogspotu nová a nějak nevím, jak takový vzájemný odběr funguje, takže pokud mi to vysvětlíš, určitě :)
      Michaela

      Vymazat
  4. Taky jsem ani jeden nezkoušela. Bohužel mám obrovský problém všude, když hodně sportuju, tak se mi to vždycky nějak rozmaže a všechno jde zase vidět -_-
    Jinak dáme vzájemný odběr stránek ? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Určitě se mrknu po tom od essence :) já používám catrice, ale věčně ho mají vyprodaný, tak jsem teď vyzkoušela astor :) Tess*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten od essence mi opravdu vyhovuje, dnes jsem si kupovala třetí lahvičku :) Dej určitě vědět,jakej ten od astoru je :)
      Michaela

      Vymazat
  6. Môj favorit v oblasti korektorov je momentálne Catrice Camouflage, inak na akné je skvelý Eucerin, ktorý akné aj lieči.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za komentář :)